تاثیرات منفی و مثبت پارتیشن بر روی افراد
پارتیشن اداری امروزه جزئ لاینفک فضاهای کاری شده است.پارتیشن ها در انواع مختلفی تولید میشود.پارتیشن کوتاه،پارتیشن بلند و پارتیشن نیمه بلند. اصطلاحا به به پارتیشن اداری در فضای اداری باز را اپن آفیسمی گویند.
بر اساس تحقیقاتی که در مجله ی طب محیطی و شغلی به چاپ رسیده است،با وجود بودن پارتیشن اداری ، کارمندان فعالیت فیزیکی بیشتری در شرکت دارند و در بیرون شرکت هم استرس کمتری را تجربه می کنند که براساس ای نظر میزان تحرک کارمندان اداره جات کمتر می باشد و کارمندان این کمبود را در خارج از محیط کار جبران نمی کنند
براساس مطالعات قبلی محققان درباره دکوراسیون محیط کار و اینکه چیدمان مبلمان های اداری در محیط کار به چه نحوی بر سلامتی فیزیکی تأثیر می گذارد و میزان عینی استرس وارد بر کارمندان را هم بررسی نکرده اند.
موفقیت و یا شکست شرکت ها رابطه مستقیمی با کارکنان آن مجموعه دارد.استخدام کارکنان اولین قدم در این راه است و حفظ کارمند و همچنین بالا نگه داشتن روحیه و سلامتی کارکنان متضمن موفقیت شرکت است.سلامتی و روحیه کارکنان نقش بسزایی در موفقیت و همچنین رسیدن به هدف های مجموعه دارد و باعث افزایش بازدهی میشود.محیط کاری مناسب یکی از موثرترین مواردی است که میتواند بر کارکنان تاثیر گذار باشد.افراد بیشتر وقت خود را در محیط کاریشان میگذرانند.
تحقیقات بر روی اثرات پارتیشن بر افراد:
براساس بررسی های صورت گرفته در مورد پارتیشن اداری در آمریکا محققین بر 231 کارمند آمریکایی در چهار مکان مختلف که در سه نوع محیط کاری با چیدمان های متفاوت کار میکردند، تحقیق کردند. 1. مدل نیمکتی باز با پارتیشن اداری خیلی کوتاه (دیوایدر) و یا بدون پارتیشن اداری . 2. اتاق های پارتیشنی با پارتیشن اداری بلند که موقع نشستن، شما نمی توانید اطراف خود را ببینید. 3. اتاق های خصوصی کاملا مجزا که با پارتیشن اداری تمام قد از بقیه ی فضا جدا شده است.